NYHETER

Følg oss

Med TABSgo blir det enkelt for trafikklærere å knytte teori til praksis. 

TABSgo er enkle og pedagogiske videoer knyttet til elevkortet og opplæringen på trinn 2 og 3.

Produktet kan selges til elever fra din trafikkskole i TABS og anbefales av både ATL og Trafikkforum.

TABSgo skal være et støtteverktøy for å bistå elevene i opplæringen og legge tilrette for privat mengdetrening. Målet er ikke å erstatte et komplett læremiddel, men å være et supplement gjennom trinnene i opplæringen.

Vil du lese mer og komme i gang? Klikk her

ATL og Trafikkforum har mange felles interesser. En av disse er å sørge for at trafikkskolene har et godt og fremtidsrettet administrasjonssystem. ATL og TF forener nå kreftene om systemet TABS (Trafikkskolenes Administrasjons- og BookingSystem).

– Nettadmin er et system som vi er stolte over og som er viktig for våre medlemmer. Samtidig er det slik at Nettadmin er utviklet gjennom mange år, noe som gjør det vanskelig og kostbart å videreutvikle og drive. Vi er derfor glade for at ATL, Trafikkforum og Lime Green Digital AS nå samler seg om systemet TABS, sier Torgeir Abusdal i ATL.

– ATL og Lime Green har samarbeidet tett i mange år, og vi har fulgt nøye med på utviklingen av TSP etter at Lime Green overtok systemet i begynnelsen av 2016. Vi ser at systemet representerer en enklere hverdag for trafikklærerne og vi ser at utviklingstakten som Lime Green står for er meget høy. Vi har også observert at TSP sine kunder er meget fornøyde. Vi er trygge på at vi har gjort en beslutning som gagn...

- Med Vipps blir betalingen enda enklere for både trafikkskoler og elever. 

Enkelt, raskt og billig:

Å “Vippse” har på kort tid blitt et begrep i Norge. Over 2 millioner nordmenn har til nå lastet ned applikasjonen og bruken slår stadig nye rekorder.
Betaling med Vipps går raskt og enkelt. I tillegg er det kostnadsbesparende for deg og din trafikkskole, da du i praksis ikke trenger en betalingsterminal lenger.

Trygt og effektivt:

I løpet av kort tid kan trafikkskoler i TSP ta betalt via Vipps. Eleven trenger bare å godta betalingen i appen og DNBs mobile betalingstjeneste håndterer resten. Du kan lese mer om Vipps her.

Lyst til å komme i gang med Vipps? Alt du behøver å gjøre er å sende en mail til vipps@trafikkskoleportalen.no

Kjenner du noen som skal ta førerkort? Hos Teoritentamen kan man lære teorien med inspirerende videoer, lyd og oppgaver. Teoritentamen har kompetente veiledere som hjelper til om noe skulle være uklart. Bruk høsten til noe fornuftig og start læringen i dag!


Vi er veldig glade for å kunne ønske LEARN trafikkskole velkommen som bruker av TSP. LEARN er med sine 11 avdelinger en markedsledende trafikkskole i Norge, og at de nå har valgt TSP viser at vi er på rett vei.

-       Vi ønsker å bidra med vår kompetanse, slik at TSP blir det optimale administrasjonssystemet for alle trafikkskoler og trafikklærere i Norge, sier Stig Fjærli, daglig leder i LEARN.

TSP jobber alltid for å lage den beste tjenesten. Vi vokser i rekordfart og trafikkskolene som bruker systemet skal ha mye av æren for den positive utviklingen. 

Gode tips fra små og store trafikkskoler er med på å gjøre oss bedre! Tusen takk til dere alle.

Har du innspill, eller ønsker å høre mer om TSP?

Ta kontakt med oss her.

DNB har hatt stor suksess med sin mobile betalingstjeneste; Vipps. Vipps har ca 1,6 millioner aktive brukere og er med det soleklar markedsleder i Norge.

Teoritentamen.no har som en av de første i Norge lansert nettbetaling med Vipps. Med lanseringen er det blitt enda enklere og mer oversiktelig å betale for teoritentamens tjenester.

Slik fungerer det: Kunden velger de produktene han/hun måtte ønske og velger Vipps som betalingsmetode. Så får kunden et varsel på mobilen sin. Ved å sveipe/trykke på denne meldingen kommer man direkte inn i Vipps-appen, hvor beløpet godkjennes. Det er superenkelt!

- TSP skal være fremtidens booking- og administrasjonsverktøy for trafikkskoler og trafikklærere.

Som bruker av TSP kan du derfor forvente en betydelig utvikling både i år og i årene som kommer. Hver eneste uke gjøres det både synlige og usynlige forbedringer i TSP, og forhåpentligvis vil du ha god nytte av mange av dem!

NYHETER:

- Meldingslogg på kundekort. Nå får du dokumentasjon og historikk over alle SMS'er og epost'er du har sendt til kundene dine.

- Inkasso. Nå kan du enkelt sende ubetalte fakturaer direkte fra TSP til inkassoselskapene Akros og Lindorff. Les mer under menypunktet "trafikkskole" i TSP.

- Rapporter. Du får nå tilgang til flere nye rapporter. Vi vil spesielt nevne ny pakkesalgsrapport og en rykende fersk rapport som viser “beståttprosent” for trafikkskolens elever.

- NAF booking og innmelding til TSK: Forbedret stabilitet og sikkerhet for å trygge håndteringen av data for din trafikkskole.

- Fakturasystem: Vi ønsker å forenkle hverdagen din og gi deg en b...

Dysleksi Norge kan opplyse om at mellom 5 og 10 % av Norges befolkning har spesifikke lese- og skrivevansker, også kalt dysleksi. Elever som sliter med lesing opplever ofte at det er såpass strevsomt å komme seg gjennom en læreboktekst at de sitter igjen med liten forståelse.

Dette gjelder også for elever som skal lære seg trafikkteori og ta førerkort. For disse elevene kan teoritentamens nye produkter forhåpentligvis være til hjelp.

 

Inspirerende læring

  - Alle, og spesielt de med lese- og skrivevansker, tilegner seg kunnskap bedre gjennom lyd og bilde, sier Anne Lene Blystad, kommunikasjonsrådgiver i Dysleksi Norge. 

For å gjøre pensum til førerkortet mer tilgjengelig har vi lest inn lyd på hele vårt digitale teorikurs for klassene B (bil), A (motorsykkel) og AM (moped). Vi har også laget en lang rekke pedagogiske og forklarende 3D-filmer.

I tillegg vil elever kunne trene spesifikt til teoriprøven med våre teoriprøver, som også kan spilles av som lyd.

Det betyr i praksis at...

Tempo trafikkskole er en av de aller første som har tatt i bruk Teoritentamens splitter nye lærerverktøy for trafikalt grunnkurs. Tirsdag kveld var vi tilstede i trafikkskolens lokaler på Tøyen i Oslo, hvor trafikklærer Tormod Lunde og elevene diskuterte avstand.

"Vi er veldig glade for å ha muligheten til å bruke splitter nye 3D-videoer som eksempler og diskusjonsgrunnlag i undervisningen", sier Tormod Lunde. Foreløpig består lærerverktøyet for trafikalt grunnkurs av ca. 30 videoer med tilhørende diskusjonsoppgaver. Produktet er ment som et visuelt supplement til diskusjonene og samtalene som føre i et trafikalt grunnkurs. Det kan brukes i sin helhet eller for å illustrere enkeltsituasjoner der det eventuelt er behov.

Vi utvikler dette lærerverktøyet løpende slik at det skal være et praktisk utgangspunkt for opplevelser, aktivitet og oppsummering i kurset.

 

Bakgrunn

TSP har hatt en formidabel vekst på kort tid. Behovet for ytterligere ressurser til drift av tjenesten har naturlig nok økt tilsvarende. For å løfte TSP videre tok Intutor kontakt med LGD for et mulig samarbeid eller salg.

 

Overtagelse

LGD AS kjøper Trafikkskoleportalen AS (TSPelev, TSPweb, TSPskole og TSPkontor) av Intutor Group AS.  Målsetningen med kjøpet er å videreutvikle LGD som den ledende leverandøren av digitale produkter til trafikkskoler og elever. Avtalen vil ikke påvirke eksisterende samarbeidsavtaler og/eller innholdsavtaler.

 

Fremtidens tjeneste for trafikkskoler og elever

- Intutor har gjort en kjempejobb med å utvikle TSP. Vi gleder oss enormt til å jobbe med trafikkskoleportalen! Vi har store ambisjoner for tjenesten og vi tror TSP vil vokse og utvikle seg videre gjennom vår organinsasjon. Vi håper på en tett og god dialog med trafikkskolene for å lage et best mulig produkt sier Daglig leder i LGD, Didrik Michelsen. 

 

 

 

 

Please reload

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
Tidligere poster

Nytt kurs for øvelseskjøring på teoritentamen.no

January 4, 2016

1/2
Please reload

Arkiv
Please reload

PB 355

0101 Oslo

support@limegreen.no

Tlf: 24 02 20 06

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

© 2020 by Lime Green Digital AS.