NYHETER

Lime Green overtar TSP

January 8, 2016

Bakgrunn

TSP har hatt en formidabel vekst på kort tid. Behovet for ytterligere ressurser til drift av tjenesten har naturlig nok økt tilsvarende. For å løfte TSP videre tok Intutor kontakt med LGD for et mulig samarbeid eller salg.

 

Overtagelse

LGD AS kjøper Trafikkskoleportalen AS (TSPelev, TSPweb, TSPskole og TSPkontor) av Intutor Group AS.  Målsetningen med kjøpet er å videreutvikle LGD som den ledende leverandøren av digitale produkter til trafikkskoler og elever. Avtalen vil ikke påvirke eksisterende samarbeidsavtaler og/eller innholdsavtaler.

 

Fremtidens tjeneste for trafikkskoler og elever

- Intutor har gjort en kjempejobb med å utvikle TSP. Vi gleder oss enormt til å jobbe med trafikkskoleportalen! Vi har store ambisjoner for tjenesten og vi tror TSP vil vokse og utvikle seg videre gjennom vår organinsasjon. Vi håper på en tett og god dialog med trafikkskolene for å lage et best mulig produkt sier Daglig leder i LGD, Didrik Michelsen. 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Nytt kurs for øvelseskjøring på teoritentamen.no

January 4, 2016

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

PB 355

0101 Oslo

support@limegreen.no

Tlf: 24 02 20 06

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

© 2020 by Lime Green Digital AS.